Història

1952

Òptica Marcos, a Barcelona des de 1952

A mitjans del segle passat, l’any 1952 un jove ambiciós, anomenat Marcos Peña va començar el seu negoci en una petita parada del Mercat de Sant Antoni, allà hi va estar durant catorze anys on va conèixer la gent del barri i la seva idiosincràsia. Amb els anys va ampliar el negoci i juntament amb la parada del mercat va obrir la botiga del carrer Urgell. Ja era conegut per tothom com el Sr. Marcos.

 

Amb tot aquest temps han passat dues generacions per les portes d’Òptica Marcos i s’han realitzar diferents reformes com l’ampliació de les instal·lacions, una nova zona d’exposició al carrer Tamarit i un nou gabinet optomètric.

 

En la nostra pràctica diària continuem implantant la tecnologia més avançada tant en el camp optomètric com en el muntatge de muntures, per poder aconseguir una precisió màxima en les nostres mesures i poder especialitzar-nos en la cura de la salut visual. Avui dia, hem aconseguit ser un dels comerços més antics del barri.

TRES GENERACIONS AL TEU SERVEI!

Fem un pas més i la tercera generació familiar s’endinsa en una nova aventura, traslladar-se a tan sols uns metres del mercat, en un nou local, més gran i espaiós on poder revolucionar el món de l’òptica.

Seguim la mateixa filosofia i política des de 1952 amb nous aires de modernitat i fem un salt dins el món tecnològic incorporant un servei de teràpia visual, per corregir, investigar i solucionar possibles problemes oculars.

MARCOS PEÑA

Primera Generació

De la primera promoció de diplomats en optometria en va sorgir el fundador d’aquesta petita empresa, va dedicar la major parts de la seva vida en forjar una mentalitat i un estil de negoci que perdura fins al moment.

ALBERT PEÑA

Segona Generació

És la segona generació d’òptics a la família, ha sigut l’impulsor de les primeres renovacions en el negoci, apostant pel mon de les lents de contacte i qui ha creat els fonaments i la confiança amb els clients.

ERMENGOL PEÑA

Tercera Generació

Representa la nova generació. Diplomat en òptica i optometria per la UPC. Especialista en el diagnòstic i teràpia visual de disfuncions binoculars i problemes d’aprenentage i lectura.

MERITXELL PEÑA

Tercera Generació

Llicenciada en Belles Arts per la UB, és la petita de la tercera generació. En els últims anys ha aparegut en el negoci familiar per aportar un nou i innovador punt de vista a l’estètica de l’Òptica Marcos.