Serveis

TRES GENERACIONS AL TEU SERVEI!

Fem un pas més i la tercera generació familiar s’endinsa en una nova aventura, traslladar-se a tan sols uns metres del mercat, en un nou local, més gran i espaiós on poder revolucionar el món de l’òptica.

Seguim la mateixa filosofia i política des de 1952 amb nous aires de modernitat i fem un salt dins el món tecnològic incorporant un servei de teràpia visual, per corregir, investigar i solucionar possibles problemes oculars.

Graduació de la vista
per òptics diplomats

Amb la tecnologia més avançada en el camp optomètric, podem aconseguir una precisió màxima en les nostres medicions i podem especialitzar-nos en la cura de la salut visual.

Prevenció
del glaucoma

Mesura el nivell de pressió intraocular mitjançant la tonometria.

Adaptació de lents de
contacte de tot tipus

Comptem amb diferents tipus de lents de contacte, aconseguint solucionar diferents deficiències visuals, miopia, hipermetropia, astigmatisme i/o presbícia.

Taller propi

Gràcies al qual podem optimitzar temps d’espera i costos.

Teràpies visuals

Fem un salt dins el món tecnològic incorporant un servei de teràpia visual, per corregir, investigar i solucionar possibles trastorns oculars.

Atenció personalitzada

Oferim una atenció personalitzada on la confiança amb els clients és el nostre principal valor afegit. És per això que oferim un servei post venta en tots els nostres productes.